Tagtik

Alexander De Croo verrast met wereldster

Van 22 tot 25 januari wonen Koning Filip en Koningin Mathilde het Wereld Economisch Forum bij in het Zwitserse Davos. Minister Alexander De Croo strikte er reeds een Amerikaanse superster voor een foto.

De Belgische afvaardiging werd deze week versterkt met Eerste Minister dhr. Charles Michel, de Vice-eerste Minister en Minister van Ontwikkelingssamenwerking dhr. Alexander De Croo, en de Vice-Eerste Minister en Minister van Werk dhr. Kris Peeters. Het thema van het Wereld Economisch Forum is dit jaar 'Creating a Shared Future in a Fractured World'. Om die gezamenlijke toekomst te bereiken plande ons vorstenpaar er al heel wat vergaderingen. Op deze bijeenkomst van de machtigen der aarde kan de Amerikaanse president Donald Trump uiteraard niet ontbreken. Op de laatste dag van het Forum zal Trump speechen.

Federaal minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo (Open VLD) liep gisteren niemand minder dan de Amerikaanse r&b-zanger Usher tegen het lijf in Davos. Hij voerde een babbel over vrouwenrechten met de Amerikaanse superster, dit onthult De Croo zelf op Instagram.

(Skwadra by Tagtik/Ilustration picture: Instagram)

Ook dit kan u interesseren