Tagtik

Rouwregister na vermoedelijk familiedrama

De gemeente Beersel, waartoe deelgemeente Dworp behoort, heeft een rouwregister geopend na het drama dat zich maandag voordeed.

In het Vlaams-Brabantse Dworp werden een moeder en haar drie kinderen maandag dood aangetroffen. Volgens Het Nieuwsblad gaat het wellicht om een gezinsdrama. De vader van de kinderen en ex-partner van de vrouw werd maandagochtend dood aangetroffen in Molenbeek.

De brandweer ontdekte de overleden man aan de achterkant van een gebouw waar ze maandagochtend naartoe waren gegaan omdat in de ondergrondse parkeergarage een wagen in brand stond. Volgens het parket was de man van op de 20e verdieping naar beneden gesprongen.

Toch blijft het gissen of de man daadwerkelijk verantwoordelijk is voor de dood van zijn 36-jarige ex-vrouw en hun drie kinderen. Het parket bevestigt nog niet dat de overleden vader de dader is.

Uit de vaststellingen van het parket blijkt dat de kinderen door verstikking om het leven gebracht werden en de vrouw door slagen met een scherp voorwerp. Dat meldt Carol Vercarre van het Parket Halle-Vilvoorde bij VTM.

De politie wou 's middags het gezin gaan verwittigen in Dworp dat het 's ochtends de vader dood had aangetroffen aan een flatgebouw in Molenbeek. Toen niemand de deur opende, heeft de politie zich toegang verschaft tot de woning en trof het de vrouw en drie kinderen dood aan.

Burgers kunnen het rouwregister elke werkdag ondertekenen aan de balie van het administratief centrum (Kasteeltje) in Domein Rondenbos.

(Fausto and Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren