Tagtik

Stan Van Samang doodmoe, maar dolgelukkig

Het leven van acteur-zanger Stan Van Samang werd eind juni op zijn kop gezet. Samen met zijn vriendin Barbara zette hij immers zijn eerste kindje op de wereld. De kleine Lenny zorgt voor een immens geluk bij Van Samang, die tien jaar geleden Steracteur Sterartiest won en zo zijn zangcarriére als een raket richting succes zag vertrekken.

De komst van het kleine wondertje zette het dagelijkse leven van Stan wel op zijn kop, zo voelt hij zich enorm kwetsbaar nu Lenny deel uitmaakt van zijn gezin. "Als Lenny naar me kijkt, schiet mijn gemoed soms vol en begin ik te janken. Dat zal misschien ook een stukje vermoeidheid zijn. 's Nachts slaapt hij heel slecht, Barbara en ik zijn stikkapot", getuigt kersverse vader Stan Van Samang (38) in Story.

De kleine Van Samang raakt 's nachts moeilijk in slaap door medische problemen. "Hij heeft last van reflux en dat is geen lachertje. Bijna elke nacht moeten Barbara en ik opstaan om met hem rond te wandelen of in de zetel te zitten. Dat is een hele opoffering, maar als je ziet dat je kindje pijn heeft, doe je dat gewoon", vertelt de heel toegewijden vader.

(Skwadra by Tagtik/Source: Story/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren