Tagtik

Weduwnaar zoekt kerstfeest met boodschap aan supermarkt

"Wie heeft er voor een eenzame gepensioneerde een plaatsje om kerst te vieren?", dat vraagt een weduwnaar uit Berlijn zich af. De man hing deze emotionele boodschap op aan een supermarkt in de hoop een gezin of enkele barmhartige mensen te vinden waarmee hij kerstavond zou kunnen doorbrengen.

De 27-jarige Lisa vond het briefje en was enorm aangedaan door de boodschap. Ze nam een foto van het handgeschreven briefje en plaatste hem vervolgens op Facebook. De boodschap ging meteen viraal en werd al meer dan zesduizend keer gedeeld.

"Ik heb van honderden mensen een bericht gekregen, om te zeggen dat ze een plaatsje vrij hadden voor de man. Ik had nooit gedacht dat er ooit zoveel mensen op zouden reageren. In de supermarkt zou er misschien ooit iemand gekeken hebben. Of zou het nooit opgevallen zijn", vertelt de sympathieke Lisa.

Ze bracht de weduwnaar zelf op de hoogte van de vele reacties. "Zodat hij niet overstelpt zou worden door de kracht van sociale media. Hij was heel erg ontroerd en was dolblij dat er zoveel mensen gereageerd hebben."

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren