Tagtik

Maak komaf met die zweetgeur van sportkleren

04 April 2023 14:00 Kinderen komen van de sportclub met een sporttas vol vuile was en als ouder zijn we ook met volle moed gestart met wat meer beweging. Maar zweten doen we allemaal als we actief bezig zijn … en daar horen bezwete kledingstukken bij.

5 gouden tips voor in je relatie én op het werk

04 April 2023 14:00 Al heel wat problemen en misverstanden zijn ontstaan doordat mensen iets verkeerd hebben begrepen, of gewoonweg omdat men geen aandacht heeft voor wat je te vertellen hebt. Héél ergerlijk! Zijn mensen dan zo’n slechte luisteraars? Goed communiceren vraagt trouwens een dosis emotionele intelligentie.

Zo maak je die heerlijke broodpudding

04 April 2023 14:00 Roept broodpudding bij jou herinneringen op aan vroeger? Het is een héérlijk dessert of tussendoortje dat de voorbije jaren wat aan populariteit heeft verloren. Het is nochtans dé ideale manier om restjes oud brood, peperkoek en chocolade een tweede leven te geven. Lekker in deze winterperiode na bijvoorbeeld een stevige wandeling! Kan ook perfect als ontbijt!

Zwaar treinongeval in Nederland: al zeker 1 dode en tientallen gewonden

04 April 2023 10:48 Een passagierstrein is dinsdagochtend omstreeks 3.30 uur op een kleine bouwkraan op de sporen gereden in het Nederlandse Voorschoten. Er was ook een goederentrein bij betrokken, ook die zou op de kraan zijn gebotst. Wat er precies is misgelopen en hoe de kraan op het spoor van de passagierstrein terechtgekomen is, is voorlopig nog niet geweten.