Tagtik

Zo geniet je veel langer van jouw kerstroos

09 December 2022 14:45 Stilaan maken we het binnenshuis lekker gezellig. In vele huiskamers worden de eerste kerstattributen bovengehaald. En nu nog die mooie kerstroos in huis halen. Elk jaar opnieuw kopen mensen massaal kerstrozen. Maar is het wel nodig om deze elk jaar opnieuw te gaan kopen? De kerstroos is immers geen ‘wegwerpplant’ die je telkens in januari bij het groenafval gooit.

Kinderchampagne: niet zo onschuldig!

09 December 2022 14:39 Ouders laten kinderen tijdens de feesten maar al te graag meegenieten. En dan wordt er voor hen kinderchampagne bovengehaald. Zo kan zoon of dochter ook eens meedoen met de volwassenen. Eigenlijk is kinderchampagne niet veel meer dan appelsap met koolzuurgas, dat we dan bij speciale gelegenheden ‘kinderchampagne’ noemen. Maar is dit eigenlijk een goed idee?

Heeft echtgenote Biden per ongeluk haar mond voorbij gepraat?

09 December 2022 14:34 Huidig Amerikaans president Joe Biden zal zich opnieuw kandidaat stellen voor de presidentsverkiezingen in 2024. Zijn echtgenote zou dat nieuwtje immers hebben toevertrouwd aan de Franse president Emmanuel Macron tijdens een staatsdiner. Dat schrijft The New York Times.