Tagtik

Vrouw (21) beweert dat ze Maddie McCann is: ouders willen DNA-test

Een vrouw van 21 uit Polen beweert in een video op social media dat ze Maddie McCann is.

Madeleine McCann, toen net geen vier jaar, verdween in mei 2007 toen ze met haar ouders op vakantie was in Portugal. Terwijl haar ouders in een vakantieresort in Praia da Luz in een restaurant aan het eten waren met vrienden, verdween ze uit haar kamer. Zestien jaar later is nog altijd niet duidelijk wat er met haar gebeurd is.

De Duitser Christan Brückner, een man die gekend is voor verkrachting en kindermisbruik, is nog steeds de hoofdverdachte in de verdwijningszaak. 

Maar nu beweert een vrouw dus dat ze Madeleine McCann is. Of de Poolse vrouw gewoon aandacht en volgers wilt scoren op social media, of wel degelijk de verdwenen Britse peuter is, is alsnog niet duidelijk. Volgens de Poolse pers zouden de ouders van Maddie alvast ingestemd hebben met een DNA-test. 

De aanleiding om haar opvallende hypothese openbaar te maken, was onder meer een gesprek met haar grootmoeder, waardoor de vrouw nu twijfelt aan haar identiteit. Ze vroeg haar ouders om een geboortecertificaat, babyfoto’s, een DNA-test... maar die kreeg ze niet. “Ik wil de waarheid kennen”, klinkt het in een filmpje op Instagram.

Zelf beweert ze treffende fysieke gelijkenissen te hebben met Maddie en Gerry en Kate McCann. Die gelijkenissen probeert ze met foto’s en filmpjes op sociale media aan te tonen.

(Skwadra by Tagtik/Picture: Instagram)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Help me, I need to talk with Kate and Gerry McCann (@iammadeleinemccan)

Ook dit kan u interesseren