Tagtik

Vermijd awkward situaties door voortaan de juiste kleur van hartjes-emoji te gebruiken

Hoeveel hartjes-emoji’s verspreidde jij de afgelopen week? Geef toe, we strooien ze allemaal in het rond. Maar er zijn verschillende kleuren … en oeps, we gebruiken ze vaak niet op de juiste manier.

Dit is de juiste betekenis van de verschillende kleuren van die hartje-emoji’s. Gebruik ze dus voortaan op de juiste manier.

-het rode hart: dit is dé klassieker die het meest gebruikt wordt. Het staat voor liefde, passie en romantiek. Je kan het ook sturen naar iemand waar je een superhechte band mee hebt.
-het zwarte hart: eentje met twee betekenissen: het kan een manier zijn om medeleven en zorgen uit te drukken. Anderzijds kan het gebruikt worden voor donkere of zwarte humor.
-het gele hart: met dit hartje laat je zien dat je blij en optimistisch is. Het staat voor geluk, warmte en levensvreugde.
-het groene hart: dit hart heeft twee verschillende betekenissen. De eerste staat voor een gezonde levensstijl en verbondenheid met de natuur. De tweede staat voor hoop op een verzoening.
-het blauwe hart: dit stuur je naar je beste vrienden. Hij staat voor: ware vriendschap en loyaliteit.
-het paarse hart: deze kleur staat voor sexy time! Als je deze ontvangt kan het betekenen dat de verstuurder een oogje op je heeft of met je wil praten over een liefdesavontuur.
-het oranje hartje: dit betekent dat je louter vriendschappelijke gevoelens hebt (en staat dus niet voor verliefdheid).

(Skwadra by Tagtik/Source: Libelle/Illustration picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren