Tagtik

Rusland luid en duidelijk: "Er zal geen terugkeer naar vrede zijn"

Op Rusland 1 bedreigen Vladimir Soloviev en de pro-Poetin propagandisten Duitsland met ernstige represailles, met instemming van het Kremlin.

Soloviev zegt het luid en duidelijk:
"We kunnen geen vrienden of partners in het Westen hebben, we moeten niet wachten tot het Westen zijn retoriek verandert, er zal geen terugkeer naar vrede zijn, het Westen zal tot vrede gedwongen worden als het weer zo bang is dat het begrijpt dat er geen andere opties zijn, hiervoor moeten we hun zwakke punt opzoeken en ze daar zonder genade en zonder medelijden treffen."

Na zijn opruiende uitspraken viel Soloviev ook Duitsland aan:
"De Bild-correspondent schreef dat Duitse wapens de regio Belgorod zouden treffen. Als iemand in Duitsland nog hersens heeft - ik heb het niet over de politieke leiders, die hebben geen hersens - vraag jezelf dan af hoe we gaan reageren?

Weet je nog toen we alle Duitse steden vernietigden en Russische troepen daar gelegerd waren...we zullen nooit weggaan, als jullie toestaan dat Russen op ons grondgebied worden gedood, vergeet dan niet dat elke keer dat jullie het deden, het op dezelfde manier eindigde, jullie hoofdstad werd tot de grond toe afgebrand."

(SR and FM for Tagtik/source: Russia 1/Photo: Michael Parulava via Unsplash)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren