Tagtik

Trump vreest einde van de wereld: “Bevinden ons op gevaarlijkste moment in de geschiedenis van ons land”

Donald Trump, de voormalige president van de VS, heeft op Fox News gewaarschuwd voor de internationale situatie en kritiek geuit op zijn tegenstander in de verkiezing, Joe Biden.

Op Fox News verklaarde Trump:
"We bevinden ons in de gevaarlijkste tijd in de geschiedenis van ons land, vanwege de kracht van wapens, kernwapens in het bijzonder. En ik kan je vertellen dat we het risico lopen om de Derde Wereldoorlog in te gaan."

Maar de Republikeinse presidentskandidaat laat de kans natuurlijk niet liggen om zijn Democratische tegenstander een veeg uit de pan te geven.

Einde van de wereld?
"De Derde Wereldoorlog is vernietiging, misschien wel de vernietiging van de wereld. En we hebben een man die daar niet eens over kan praten. Laatst zei Joe dat nucleair er niet echt toe doet. Wat er toe doet is de opwarming van de aarde. De enige opwarming van de aarde waar ik om geef is nucleaire opwarming van de aarde. Want dat is het echte probleem."

"Morgen kunnen we een oorlog hebben die zo verwoestend is dat we er nooit van kunnen herstellen. Niemand kan ervan herstellen. De hele wereld zal er niet van kunnen herstellen."

(SR and MaSi for Tagtik/Source: Fox News/Photo: Unsplash)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren