Tagtik

Vrouw vermoordt ouders en verbergt vier jaar lang de lijken

In het Verenigd Koninkrijk is een vrouw levenslang veroordeeld voor de moord op haar ouders. De lichamen lagen maar liefst vier jaar lang verborgen in het ouderlijk huis. Ze zal minstens 36 jaar in de cel zitten.

Virginia McCullough werd veroordeeld voor de moord op haar ouders, John en Lois McCullough, na jaren van bedrog en financiële uitbuiting. In 2019 zonderde ze hen af van familieleden en loog ze over hun verblijfplaats door te beweren dat ze met pensioen waren. 

In werkelijkheid vergiftigde ze beide ouders en verborg ze hun lichamen in het ouderlijk huis. Haar vader werd begraven gevonden in een geïmproviseerd graf en het lichaam van haar moeder was verborgen in een kledingkast. De hele tijd bleef ze de pensioenen van haar ouders innen en uitgaven doen met hun kredietkaarten.

McCullough had door een gokverslaving veel schulden gemaakt en loog tegen haar ouders over een financiële zwendel. In september 2023 sloeg een huisarts alarm: hij waarschuwde de politie omdat hij het koppel een heel lange tijd niet meer had gezien.

Toen de dochter werd gearresteerd, bekende ze meteen dat ze "verdiende wat er zat aan te komen". Afgelopen week werd ze veroordeeld tot levenslang. 

(Fausto by Tagtik/Source: BBC/Illustration picture: Pixabay)

Fausto

Fausto

Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren