Tagtik

Stromae heeft nieuws voor zijn fans

Het is opnieuw lange tijd stil geweest rond de Brusselse wereldster Stromae. Maar de Belgische zanger met tal van wereldhits heeft weer van zich laten horen.

Vorig jaar annuleerde Stromae zijn tour ‘Multitude’ nog omwille van gezondheidsredenen, maar nu lijkt er tocht licht aan het einde van de tunnel voor Paul Van Haver.

"Tot snel!"
Stromae bedankt zijn fans immers voor hun geduld in een bericht op Instagram. “Het is een tijdje geleden dat ik nog nieuws met jullie heb gedeeld. Eerst en vooral, en uit de grond van mijn hart, wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie steun”, klinkt het.

“Jullie vriendelijkheid en empathie na de annulatie op het einde van de tournee heeft me erg geraakt. Ik besef dat deze situatie enkelen heeft teleurgesteld. En ik had het ‘Multitude’-avontuur graag op een betere noot afgesloten. Dit is de reden waarom ik en mijn team beelden hebben verzameld en gemonteerd zodat jullie de show gratis toch kunnen zien of herbeleven”, klinkt het verder. Meer informatie zal nog volgen, benadrukt hij. “Ik hoop dat jullie de film leuk zullen vinden. Tot snel”.

(FVDV for Tagtik/Illustration: Picture by Drew de F Fawkes from Guildford, United Kingdom via WikiCommons licensed under the Creative Commons Attribution 2.0 Generic license)

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stromae (@stromae)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren