Tagtik

Victoria Beckham: “Het is ouderwets om dun te willen zijn”

We kennen Victoria Beckham (48) vooral van haar gelijknamige modelabel dat ze in 2008 oprichtte. Ze startte met een reeks nauwsluitende jurken en ging later verder met een ready-to-wear kledinglijn en schoenen. In 2019 introduceerde ze samen met fitness- en lifestylemerk Reebok de eerste Victoria Beckham collectie.

Victoria Beckham, die zelf bekend staat om haar ultraslanke lijntje, komt nu met iets nieuws: een collectie shapewear. Uit een persbericht blijkt dat deze deel zou uitmaken van de permanente collectie.

Zij zag in Miami, waar ze deeltijds verblijft met haar man David, op het strand curvy vrouwen met weinig kleren aan die er fantastisch uitzagen en vol zelfvertrouwen flaneerden. Zij vond dit geweldig en wilde haar dochter tonen dat vrouwen met vormen echt plezier konden hebben van hoe ze er uitzagen. Zij zelf heeft ondertussen in haar leven een balans gevonden tussen plezier maken en tegelijkertijd gedisciplineerd zijn over gezond eten en sporten.
In Gracia zegt ze er nog het volgende over: “Het is echt een ouderwetse houding, om zo dun te willen zijn. Ik denk dat vrouwen vandaag er gezond en curvy willen uitzien. Ze willen borsten en billen. Ikzelf wil ook zo’n goed mogelijke poep.”

(Skwadra by Tagtik/Source: Gracia/Illustration picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren