Tagtik

Zillion Zundays komen terug: zonder smartphone!

De nieuwsgierigheid is bij vele bioscoopbezoekers geprikkeld: hoe zagen de memorabele 'Zundays' eruit in discotheek Zillion tijdens de jaren negentig?

Wel, u zal dat zelf opnieuw kunnen ervaren! Althans, een bravere versie van de erotische Zundays wordt weldra opnieuw georganiseerd.

Op 26 februari strijkt de 'Zunday' neer in de Hasseltse discotheek Versuz. Het is Frank Verstraeten zelf die het partyconcept terugbrengt. Hij belooft dat het iets braver en kunstzinniger zal zijn. "Ik laat me begeleiden door twee advocaten. Zij zien erop toe dat we netjes binnen het wettelijke blijven, maar toch een mooie show kunnen brengen. (...) Ik heb geen zin om in de gevangenis te belanden", lacht Verstraeten in Het Nieuwsblad. "Het belooft een ondeugende nacht te worden. Met zwoele housebeats, pikante live-acts en een lichtshow die de temperatuur gegarandeerd zal doen stijgen", klinkt het in een persbericht. Het wordt een fantastische show met minstens vijftig professionals op het podium. Opvallend: smartphones en filmmateriaal zijn niet toegelaten! 

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren