Tagtik

Trump gaat los op Biden en noemt hem "dik varken"

Tijdens een bijeenkomst in Detroit, in de swing state Michigan, suggereerde de voormalige president gekscherend dat vrouwen hun echtgenoten moeten overtuigen om te gaan stemmen zodat hij de verkiezing niet verliest van vicepresident Kamala Harris.


Met zijn opmerkingen wil Trump anticiperen op het 'early voting' dat dit weekend begint in Detroit en dan wordt uitgebreid naar de rest van Michigan. Traditioneel gaan veel van de 'early votes' naar de democraten.

Trump schuwde de beledigingen niet en leek daarbij ook uit te halen naar de huidige president Joe Biden door de naam van diens vrouw te noemen.

"Ga stemmen. Zorg ervoor dat je gaat stemmen en neem al onze vrienden mee die op ons willen stemmen. Zeg ze: 'Jill. Haal je dikke man van de bank. Haal dat 'fat pig' (dik varken, nvdr) van de bank. Zeg hem dat hij op Trump moet stemmen. Hij gaat ons land redden."


"Zorg dat hij overeind komt, Jill. Geef hem maar een klap. Help hem overeind, Jill. We willen dat hij van de bank komt om te gaan stemmen," voegde Trump eraan toe.

In de laatste weken voor de presidentsverkiezingen lijken er geen grenzen meer te bestaan voor de MAGA (Make America Great Again)-clan.

(PP with AmBar/Source: CNN/Photo: DPA/newscom/David Muse)

 

PP

PP

Sport and data journalist @Tagtik

Ook dit kan u interesseren