Tagtik

Ex-vriendin Brückner medeplichtig aan ontvoering McCann?

De Duitse politie weet de naam van de mogelijke medeplichtige van Christian Brückner (43), de hoofdverdachte in de verdwijningszaak rond Maddie McCann. Dat zeggen Britse media. De vrouw zou een ex-vriendin zijn waarmee Brückner diefstallen pleegde in de Algarve. 

Het zou gaan om Nicole Fehlinger, Een 43-jarige vrouw die voor een doorbraak in de zaak rond de verdwijning van Maddie McCann zou kunnen zorgen. De politie kwam de vrouw op het spoor na een getuigenis van een Portugees koppel die haar in verband brachten met Brückner. Volgens het koppel zou de vrouw ingebroken hebben in hun woning. Daarbij werd 100.000 euro gestolen. De diefstal zou op dezelfde manier zijn uitgevoerd als die bij de verdwijning van Maddie. Er werd destijds ook een klacht ingediend, maar de zaak werd nooit opgelost. 

Nicole Fehlinger woonde net zoals Brückner verschillende jaren in Portugal en zou moeilijke tieners verzorgd hebben als deel van een Duits pleegouderprogramma. De dame verhuisde drie jaar geleden terug naar Duitsland en zou momenteel in Beieren wonen. 

De dame in kwestie wou gisteren niet reageren op de beschuldigingen, maar haar vader vertelde wel dat  Brückner opschepte dat hij een drugssmokkelaar was en dat hij gemakkelijk kinderen kon verbergen in zijn caravan. Brückner zou daaraan toegevoegd hebben: "Niemand kan hen vinden, niemand kan je vangen. Ik kan kinderen transporteren. Drugs en kinderen. Je kan ze met dit busje vervoeren en niemand kan ze vinden."

Volgens Britse media zou Fehlinger mogelijk ook de persoon zijn die Brückner belde op de avond van de verdwijning van Maddie, maar dat wordt niet bevestigd. (Skwadra by Tagtik/Source: The Sun)

Ook dit kan u interesseren