Tagtik

Vader vindt dochter (14) bij verkrachter (67) en schiet hem dood

De 36-jarige Amerikaan Aaron Spencer contacteerde vorige dinsdag de politie van Lonoke County en meldde dat zijn 14-jarige dochter niet in haar slaapkamer lag en nergens te vinden was. De doodongeruste vader Aaron stapte vervolgens meteen in zijn truck en ging in de omgeving op zoek naar zijn vermiste dochter.

Uiteindelijk stuitte hij op de auto waar de 67-jarige Michael Fosler in zat. In het voertuig was ook zijn dochter aanwezig. De vader kende Fosler heel goed aangezien de man een paar maanden eerder zijn dochter al eens had ontvoerd en verkracht. De man zou nog op borg vrij zijn geweest. Hij zou al maandenlang bezig geweest zijn met het 14-jarige meisje te manipuleren, ontvoeren en verkrachten. 

Oog in oog met de ontvoerder en verkrachter van zijn dochter besloot hij de wagen eerst aan te rijden om te vermijden dat hij er opnieuw van door ging. De verkrachter vluchtte vervolgens te voet weg, en de vader schoot hem neer om zijn dochter zo in veiligheid te brengen. De verkrachter overleefde dit niet. Vader Aaron wordt nu mogelijk wel voor moord vervolgd en dreigt levenslang achter de tralies te verdwijnen. Er is echter nog hoop voor de dappere vader, volgens Amerikaanse media bestaat de kans dat hij voor doodslag berecht wordt waardoor de man uit Arkansas al na vijf jaar zou kunnen vrijkomen. De vader van het meisje is nu op borg vrijgelaten en de familie is geld aan het inzamelen voor een goede advocaat. 

(SR for Tagtik/Illustration picture: Abigail for Unsplash)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren