Tagtik

"26.000 per fles, jullie zijn gek": deze ster hekelt de Franse hoofdstad

Op dinsdag 20 augustus sprak de Amerikaanse turnster Simone Biles, die tijdens de Olympische Spelen maar liefst 3 gouden medailles won in de Franse hoofdstad, zich uit op het TikTok over een voorval dat ze had beleefd na de Spelen. Ze kon haar ogen niet geloven toen ze het volgende verhaal meemaakte in een Parijse nachtclub.

Een paar dagen nadat de Olympische Spelen voorbij waren, wilde de Olympisch kampioene haar overwinningen vieren en wat plezier maken in een Parijse nachtclub. Maar dat was geen fijne ervaring voor haar, zoals ze vertelt op haar TikTok-account (met 5,3 miljoen abonnees!).  

“Deze club probeerde me 26.000 dollar te laten betalen voor een fles champagne. Ben je gek?”

In haar video uit Simone Biles haar verontwaardiging over het Parijse etablissement en de exorbitante tarieven die in rekening werden gebracht. 26.000 dollar (ongeveer 23.300 euro) voor een fles champagne... Een bedrag dat Biles niet wilde betalen. Ze vroeg zich af hoe het zat met het bedrag: was het alleen voor haar zo duur, of was het een standaardprijs?

(FVDV and NiNa for Tagtik/Source: Demotivateur/Picture: by Agência Brasil Fotografias via Wikicommons under license Creative commons CC-BY-2.0)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren