Tagtik

Amerikaanse acteur legt gsm enkele uren weg: meteen als vermist opgegeven!

We zijn de afgelopen jaren vergroeid geraakt met onze smartphone. Geef toe, hoeveel keer per dag betrap je jezelf erop dat je doelloos zit te tokkelen op dat toestelletje? Heel wat mensen kiezen er geregeld voor om een social media detox te doen. Anderen gaan nog een stap verder en leggen de gsm gewoon even opzij. Niet langer 24/24 bereikbaar zijn en gestoord worden door notificaties van allerhande apps kan immers bevrijdend werken. Dat beseft de bekende Amerikaanse acteur Drake Bell ook.

De 36-jarige acteur van onder meer de Nickelodeon-serie Drake and Josh, besloot om zijn smartphone woensdag in zijn auto te laten liggen. De acteur werd echter prompt als vermist opgegeven omdat hij zijn berichtjes niet beantwoordde!

De lokale politie meldde dat Bell sinds woensdag was vermist en dat er zorgen waren over zijn veiligheid. Donderdag liet de politie in Florida weten dat de acteur was gevonden en “veilig” was. De Amerikaanse acteur was echter helemaal niet vermist en liet zijn smartphone gewoon bewust in de auto liggen. “Je laat je gsm in de auto liggen en reageert een nacht niet en dan dit?”, schrijft Bell. Daarbij plaatst hij een emoji die huilt van het lachen.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren