Tagtik

Man belt dan maar de politie nadat Tinder-date maar niet wil vertrekken

Een Amerikaan had een afspraakje gemaakt met een dame waarmee hij een match had op de datingapp Tinder. Na een gezellige avond deelden ze de lakens, maar daarna wou de vrouw maar niet vertrekken uit het huis van haar date.

"Help, ik heb afgesproken met een griet op Tinder en ze is mijn huis al twee dagen niet uit geweest", deed de man zijn verhaal op de sociale nieuwssite Reddit. "Ik moet er vroeg uit voor mijn werk. Ze vroeg me daarop of ze nog mocht blijven eten en ik zei dat dat geen probleem was. Maar ze dronk vrij veel en viel in slaap. Toen ik haar wakker probeerde te maken en zei dat ze moest vertrekken, zei ze dat ze te moe was. Ik ben een vriendelijke jongen en ik haat confrontaties, dus liet ik haar blijven." Toen de man terug was van zijn werk, bleek zijn one night stand nog steeds niet van plan om een einde te maken aan hun uitgelopen eerste afspraakje.

De vrouw bleef opnieuw slapen, maar dan was de maat vol voor de man. Hij belde de politie om de vrouw uit zijn huis te werken. Agenten fouilleerden de dame en ontdekten dat ze een polshorloge van de man in haar kledij had verstopt. "Ik had niet eens gemerkt dat het weg was. Ze had nog andere spullen gestolen en was door mijn post gegaan. Daarop werd ze in de boeien geslagen", vertelt de man opgelucht na een bewogen tweedaagse Tinder-date.

(FVDV for Tagtik/Source: The Sun/Illustration picture: Pixabay)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren