Tagtik

Familiedrama na ruzie om kerstkado's: 1 dode en 1 gewonde

De 14-jarige Damarcus wordt ervan beschuldigd zijn oudere zus Abrielle (23) te hebben doodgeschoten tijdens een familieruzie over kerstcadeaus in de Amerikaanse staat Florida. De 15-jarige Darcus schoot zijn jongere broer vervolgens in de buik.

De ruzie was ontstaan nadat ze eerder die dag kerstgeschenken waren gaan kopen. Tijdens het shoppen hadden de twee broers echter ruzie gekregen over de cadeaus. Toen ze in het huis van hun grootmoeder aankwamen, liep de ruzie uit de hand. De 14-jarige Damarcus  nam een semiautomatisch handwapen en dreigde ermee zijn broer te vermoorden. Een oom slaagde erin hem naar huis te sturen, maar daar kreeg hij ruzie met zijn 23-jarige zus, die hij in de borst schoot. Ze stierf aan haar verwondingen. Vervolgens kwam de 15-jarige Darcus uit het huis gelopen met een ander wapen in de hand en schoot hij zijn jongere broer in de maag. 

De 14-jarige Damarcus wordt beschuldigd van moord en zal waarschijnlijk als een volwassene worden berecht. Hij onderging een operatie en zijn toestand is stabiel. De 15-jarige Darcus wordt beschuldigd van poging tot moord en het verdoezelen van bewijsmateriaal. 

(Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren