Tagtik

Het einde van TikTok-sensatie Island Boys?

Er was een periode waarin je TikTok niet kon openen zonder dat je het aanstekelijke of eerder irritante deuntje van de 'Island Boys' te horen kreeg. De tienduizenden parodieën op het nummertje van de getattooëerde tieners gingen eveneens viraal. Het legde de jongens geen windeieren want op heel korte tijd verdienden ze zo heel veel geld met hun virale content. Daarnaast werden ze plots wereldberoemd en dat leverde hen heel wat boekingen op om een acte de présence uit te voeren. De sponsordeals kwamen hun richting uit.

Op TikTok pronkten de Island Boys met al hun geld. Bankbiljetten vlogen in het rond en peperdure juwelen werden steevast hun vaste attributen.

Maar het rijk van de Island Boys lijkt van korte duur te zijn geweest. Hun ex-manager vertelde immers afgelopen week in een podcast dat ze blut zijn. Eén voor één zouden de bedrijven die met hen wouden samenwerken zich terug getrokken hebben. Het probleem van de Island Boys volgens hun ex-manager en heel wat gebruikers van social media? "Ze hebben niet echt een specifiek talent!". Hun zangkunsten zijn immers niet om over naar huis te spreken en hun gedrag en uitspraken zijn bijzonder kinderlijk, volgens heel wat TikTokkers.

De hype rond de Island Boys lijkt dus volledig te gaan liggen zijn en hun geldstroom is opgedroogd, bevestigt hun ex-manager.

(Skwadra by Tagtik/Picture: TikTok)

@flyysouljah Reply to @footballtrickster_ #redd_4x #flyysoulja #islandboys #GameTok #AFairShotWithBlock #HaloSilverTeam ♬ original sound - Flyysoulja

Ook dit kan u interesseren