Tagtik

Het Kremlin bedreigt Amerikaanse diplomaten (VIDEO)

De Russische retoriek wordt steeds harder en dreigender tegenover de Amerikanen en de Britten in het geval van groen licht voor aanvallen op Russisch grondgebied.

Maria Zakharova, de directeur Informatie en Pers en tevens woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, heeft zojuist dreigementen aan het adres van de Britse geheime diensten op X gezet, met een video van een film waarop te zien is hoe het hoofdkwartier van MI6 aan de oever van de Theems in Londen wordt gebombardeerd en in brand staat.

Ook Amerikaanse diplomaten waren het doelwit

Tijdens een hoorzitting in het Amerikaanse Congres riep de Republikein Michael McCall op om Oekraïne in staat te stellen om met Amerikaanse wapens toe te slaan op Russisch grondgebied. Maria Zakharova pikte daar meteen op in.

"Ik publiceer ten behoeve van Michael McCall het adres, dat als eerste gebombardeerd zou moeten worden: Moskou, plein Volksrepubliek Donetsk, 1-9. Amerikaanse ambassade. En als je details nodig hebt over de huizen van Amerikaanse diplomaten, neem dan contact op met de afdeling Staatsprotocol van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken."

(SR and FM for Tagtik/Source: X/Photo: Vitolda Klein via Unsplash)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren