Tagtik

“Snotaap, ik veracht jou en je erotische fantasieën”

Het hoofd van het Kremlin doet er alles aan om zijn privéleven voor de buitenwereld te verbergen. Er hangt dan ook een dikke wolk van mysterie rond de huidige gezinssituatie van Vladimir Poetin. 

Officieel heeft Vladimir Poetin twee kinderen (Maria en Katerina) met zijn ex-vrouw Ljoedmila, met wie hij in 1983 trouwde en van wie hij gescheiden is. Maria is nu 39 en Katerina 38. Maar hoeveel kinderen heeft hij echt? Het bestaan van andere erfgenamen werd onlangs onthuld door de Russische onderzoeksmediaketen The Dossier Center. 

In 2008 zou de Russische president een affaire hebben gehad met de 30 jaar jongere voormalige turnster Alina Kabaeva. Uit deze liefdesrelatie zouden vier kinderen zijn geboren, twee tweelingdochters en twee zonen... Deze theorie werd in 2022 onthuld door de celebrity-media PageSix. “Ik heb altijd al minachting gehad voor mensen die zich met hun snotneuzen en erotische fantasieën in andermans leven mengen”, zei Poetin boos tegen de pers.

Details over deze verborgen familie werden onthuld in het onderzoek van Dossier Center. Yvan zou de eerste zoon van de Kremlinleider zijn, geboren in Zwitserland in 2015. Vladimir Junior werd in 2019 in Moskou geboren. “Eindelijk een zoon!”, zei Poetin toen hij hoorde van Ivans geboorte. 

Vandaag groeien zijn twee verborgen zonen op in een luxueus landgoed op 400 kilometer van Moskou, in het Valdai Nationaal Park. Ze zouden geen contact hebben met hun leeftijdsgenoten. Ze krijgen thuisonderwijs, muzieklessen en persoonlijke trainers voor zwemmen en artistieke gymnastiek. Een leven in een gouden kooi.  

(FVDV and Manon Pierre for Tagtik/Source: The Daily Digest/Picture: The Presidential Press and Information Office via Wikicommons under license Creative Commons CC BY 4.0)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren