Tagtik

Uitgesloten van de Olympische Spelen: Poetin wil wraak op Franse bodem!

Inlichtingenexpert Vincent Crouzet analyseerde op de Franse nieuwszender LCI een opmerkelijke ontdekking aan de voet van de Eiffeltoren.

Onder de Franse toeristische trekpleister en hét icoon van Frankrijk, werden doodskisten bedekt met de Franse vlag en met de inscriptie “Franse soldaten die stierven in Oekraïne” gevonden. Voor de Franse expert Vincent Crouzet is de dreiging dan ook glashelder. 

“Ik ben bang dat er een veel grotere reële bedreiging voor de Spelen en voor de 80e verjaardag van de herdenking van de landingen op D-Day achter schuilgaat. Waarom? Omdat Rusland is uitgesloten van deze twee evenementen en Poetin, wat de Olympische Spelen betreft, dit echt als een schande heeft opgevat en hij zal zeker heel goedkoop wraak willen nemen met bepaalde acties.”

Maar Vincent Crouzet gelooft dat Frankrijk klaar is om de Russen te bestrijden.

“Ons hele defensiesysteem is de afgelopen weken zeer, zeer waakzaam geweest en ik denk dat we onszelf blootstellen aan operaties die tot nu toe zijn mislukt. Het moet echter gezegd worden dat we ons systeem op dit gebied een stevig schouderklopje moeten geven. Alle eerdere operaties zijn tot nu toe immers mislukt. Er is dus zeker achter de schermen een strijd gaande in de cyberwereld en ik hoop dat we er met opgeheven hoofd uitkomen.”

(SR and FM for Tagtik/Source: LCI/Picture: Pixabay)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren