Tagtik

Vermiste man (32) teruggevonden in maag van haai

Er is een doorbraak in de verdwijningszaak van de vermiste Argentijn Diego Barria (32). Maar niet de doorbraak waarop zijn familie en vrienden zaten te wachten.

Tien dagen geleden werd de Argentijnse dertiger voor het laatst gezien toen hij met een quad over het strand van de Argentijnse badplaats Rocas Coloradas reed. Twee dagen later werd zijn quad teruggevonden maar van Diego ontbrak elk spoor.

Haai zorgt voor doorbraak
De afgelopen dagen vingen vissers drie haaien in de buurt van waar de quad werd aangetroffen. Ze sneden één van de gevangen dieren open en troffen menselijke resten aan in de maag van de haai. Enkele nabestaanden konden Diego identificeren aan de hand van een tatoeage op zijn arm. Op de arm die bijna volledig werd teruggevonden in de haai was een tattoo van een roos heel goed zichtbaar. Daardoor waren nabestaanden er meteen zeker van dat het spijtig genoeg om hun dierbare Diego ging. Een DNA-test zal dat deze week moeten bevestigen.

De dertiger zou een ongeval hebben gehad met zijn quad op het strand en de golven zouden hem in zee hebben meegenomen. Daar zou de haai hem vervolgens verorberd hebben.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren