Tagtik

Verdwenen tienermeisje na 1 maand teruggevonden in verborgen luik onder trap

Een 34-jarige man uit Kentucky wordt beschuldigd van verschillende misdaden nadat de politie een 16-jarig meisje dat al een maand vermist was, heeft teruggevonden in een verborgen ruimte in zijn woning. 

Na een melding van huiselijk geweld kon de politie ingrijpen. Toen de politie aankwam aan de woning van de man, probeerde de man drugs te vernietigen door alles in een houtkachel in zijn slaapkamer te gooien. Hij ontkende dat hij een woordenwisseling met zijn vriendin heeft gehad. De politie besloot daarop de man aan te houden en de woning te doorzoeken.

Zo troffen de agenten een jonge meisje aan in een luik, verborgen onder een kleed in de slaapkamer. De tiener was helemaal ‘high’. Ze werd gedrogeerd door de man die haar vasthield.

In een interview met de politie zei het meisje dat zij en de heer Jones elkaar online hadden ontmoet en dat hij beweerde 19 te zijn. Jones gaf toe dat hij minstens tien keer seks had gehad met het 16-jarige meisje en haar drugs had gegeven, zoals crack, cocaïne en marihuana.

Zackary Keith Jones werd op eerste kerstdag in hechtenis genomen en beschuldigd van verkrachting in de derde graad, mishandeling, wurging, huiselijk geweld tegen een minderjarige, geslachtsgemeenschap met een minderjarige en vrijheidsberoving. Jones wordt momenteel zonder borg vastgehouden in de gevangenis van Pulaski County.

(Tagtik/Source: Law and Crime/Picture: Unsplash)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren