Tagtik

Wereldberoemde filmster verdacht van gruwelijke moord op fan: zit entourage mee in complot?

De spots zijn gericht op Darshan Thoogudeepa, maar ditmaal niet voor een positieve reden. Deze Indiase filmster werd door de politie immers opgepakt op verdenking van moord op een fan.

Darshan Thoogudeepa is een echte superster in India en ver daarbuiten. Toen een fan ongepaste berichten stuurde naar zijn vriendin, zouden zijn stoppen echter zijn doorgeslagen. 

De steenrijke 47-jarige filmster zit intussen al tien dagen in de gevangenis. Nog zestien anderen, voornamelijk mensen uit zijn entourage, werden eveneens opgepakt. Zij worden onder andere verdacht van moord, ontvoering, vernietiging van bewijsmateriaal en criminele samenzwering.

Wat is er gebeurd?
Het levenloze lichaam van de 33-jarige fan werd aangetroffen in een rioolput. De fan was op brutale en barbaarse wijze om het leven gebracht, bericht de Indiase politie. 

Nadat de fan ongepaste berichten en foto's had gestuurd naar zijn liefje, zou de steracteur samen met de andere verdachten, allemaal leden van zijn fanclub, de fan ontvoerd, gefolterd en vervolgens vermoord hebben.

De acteur zou de opdracht hebben gegeven om de bewuste fan te lokken voor een zogezegde ontmoeting met zijn idool. Hij werd naar een afgelegen opslagplaats gebracht voor de meet and greet, maar werd daar zwaar toegetakeld en vermoord. 

(FVDV for Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren