Tagtik

Zacht maar wel wisselvallig

20 October 2022 09:00 De zachte temperaturen blijven heersen, maar donderdag wordt wel een wisselvallige dag waarin opklaringen en buien elkaar zullen opvolgen.

Zacht weer blijft tot eind oktober

18 October 2022 09:45 Dinsdag zijn de temperaturen opnieuw zacht, met 16 tot 19 graden, en dat blijft zo de komende dagen. Meer zelfs: de trend van de zachte temperaturen lijkt zich door te zetten tot eind oktober.

Complete chaos aan luchthaven Charleroi (VIDEO)

17 October 2022 13:55 Het veiligheidspersoneel van de luchthaven Brussels Charleroi heeft maandag het werk onverwachts neergelegd en legde een wegblokkade aan de rotonde richting luchthaven. Uiteindelijk werden bezoekers maar mondjesmaat doorgelaten. Maar de reizigers ervaren een complete chaos. Bijgevolg is een groot deel van de vluchten afgelast, uitgesteld of verplaatst naar de luchthaven van Zaventem.

Zwaarbewolkt maar zacht

15 October 2022 09:10 Zaterdag trekt vanuit Frankrijk opnieuw een regenzone het land in vanuit het noordoosten, met regen of motregen tot gevolg.

Volgende week zomerse temperaturen op komst

14 October 2022 16:15 De komende dagen wordt het altijd uitkijken voor plaatselijke buien en dus wat neerslag, maar het kwik blijft stijgen tot haast zomerse waarden. Vooral op maandag wordt het zeer zacht voor de tijd van het jaar.