Tagtik

Hoe de Terminator ons door deze coronatijden loodst

Acteur, voormalig bodybuildingkampioen en ex-gouverneur Arnold Schwarzenegger vraagt ons via zijn social media om de richtlijnen van de overheid strikt te volgen en thuis te blijven.

Vanuit zijn keuken vraagt 'de Terminator' zijn volgers, terwijl hij zijn ezel en miniatuurpaardje voedt, om ook aan de gezondheid te denken van diegenen die net zoals hem een groter risico lopen om het coronavirus op te lopen.

Terwijl hij met zijn pony Whisky en ezel Donkey knuffelt, zegt Schwarzie dat het eigenlijk nog niet zo slecht is om thuis in quarantaine te blijven.
"Kijk, het belangrijkste is dat je thuis blijft, want er is nu een avondklok. Niemand mag eruit, zeker als je 72 jaar oud bent (verwijzend naar zichzelf). Als je 65 bent, mag je het huis niet meer uit in Californië. Dus blijven we thuis en eten we hier", zei Schwarzenegger.

De filmster zei vervolgens tegen zijn harige vrienden: "We gaan niet uit, we gaan niet naar restaurants, we doen hier zoiets niet meer."

"Blijf zoveel mogelijk thuis. Luister naar de experts, negeer de idioten. We komen er samen wel uit", schreef Schwarzenegger nog op Twitter.

Als je in deze coronatijden nog wat meer positieve vibes nodig hebt, aarzel dan niet om het Twitteraccount van Schwarzenegger te volgen want de voormalige Mister Olympia post bijna dagelijks een opbeurend (video-)bericht.

(Skwadra by Tagtik/Picture: Twitter)

Ook dit kan u interesseren