Tagtik

Studente (24) verpletterd door vuilniswagen en verbrand?

Waar is de 24-jarige Agostina Rubini Medina? De Spaanse studente werd voor het laatst gezien toen ze ging stappen op het Spaanse eiland Mallorca op 2 oktober. Een macabere piste wordt nu intensief onderzocht.

De Spaanse nationale politie gaat er nu immers van uit dat Agostina Rubini Medina (24) na een nachtje uitgaan in een afvalcontainer is beland die later door een vuilniswagen is geledigd en naar de verbrandingsoven is overgebracht. Dat zou blijken uit de beelden van bewakingscamera's die de weg die de studente in de noodlottige nacht reconstrueerden. De studente zou namelijk in een afvalcontainer zijn beland toen ze iets zocht, vermoedelijk haar telefoon. En die afvalcontainer werd nog dezelfde nacht geledigd door een vuilniswagen die het persmechanisme in gang zette. De vuilniswagen reed hierna zoals voorzien naar de afvalverbrandingsoven om de inhoud te dumpen.

Een getuige zou haar handtas en blouse aan de container hebben zien liggen. Uit de trackinggegevens van Agostina’s telefoon blijkt tevens dat ze er ruim een halfuur is geweest, waarna de smartphone naar de verbrandingsinstallatie is overgebracht. Voorlopig werden er nog geen stoffelijke resten teruggevonden.

(SR for Tagtik/Source: Diarrio de Mallorca/Illustration picture: Image by Hans from Pixabay)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren