Tagtik

110 miljoen euro voor ex-speler Racing Genk?

In het seizoen 2014-2015 speelde Sergej Milinković-Savić, de 23-jarige Spaans-Servische verdedigende middenvelder, 24 wedstrijden voor Racing Genk. De Genkenaars ontvingen 10 miljoen euro van Lazio Roma dat hem een contract van vijf jaar bood. De Romeinen mogen nu een bod verwachten dat 11 keer zo hoog ligt als wat zij voor hem neertelden: José Mourinho is zo gek van hem dat hij 110 miljoen euro aan hem wil besteden, zo schreef de Corriere dello Sport eerder deze week.

Volgens de Italiaanse sportkrant maakt Man United een goede kans om de speler binnen te halen. Om een dubbele reden: Jorge Mendes, de supermakelaar, is namens Man United aan de slag gegaan om de transfer tot een goed einde te brengen en Milinković-Savić zelf wordt vertegenwoordigd door Mateja Kezman, de voormalige aanvaller die onder Mourinho speelde toen die voor het eerst trainer was bij Chelsea.

Mourinho wil de ex-speler van Genk als vervanger voor Paul Pogba die zijn zinnen heeft gezet op een vertrek uit Old Trafford. Lazio verklaarde eerder al dat het zijn speler niet wil laten vertrekken voor minder dan 150 miljoen euro.

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren