Tagtik

Aldi komt met 'volledig nieuw winkelconcept'

Wie zijn boodschappen doet in supermarktketen Aldi zal weldra grote ogen trekken bij het betreden van de winkel.

De van oorsprong Duitse supermarktketen investeert maar liefst 350 miljoen euro, waardoor er tot 450 nieuwe jobs worden gercreëerd in België. "Het is de grootste operatie in de geschiedenis van Aldi België", communiceerde Aldi dinsdag vanuit Diegem, waar de volledig vernieuwde Aldi de deuren opende.

Aldi komt naar eigen zeggen met een 'volledig nieuw winkelconcept. "Onze dagverse groenten en fruit worden nu in een heuse versmarkt gepresenteerd. Smaakvolle houten meubelen laten de producten helemaal tot hun recht komen. En dat op vrijstaande eilanden in de winkel. Gloednieuwe bakovens zullen meerdere keren per dag een uitgebreid assortiment broodjes en koeken afbakken", meldt Wim Voet van Aldi Holding enthousiast.

Ook ondergaat de indeling van alle Aldi-filialen het komende anderhalf jaar een volledige metamorfose in ons land. "Die volgt het dagritme van de klant. Starten doet de klant bij de brood- en ontbijtafdeling, dan gaat hij naar de versmarkt, dan naar de dranken … Dankzij de grote fotopanelen in de winkel zal de klant geen gps nodig hebben om zijn weg te vinden. Bredere gangen zullen dan weer opstoppingen vermijden", klinkt het.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren