Tagtik

Belgische kleuter valt van balkon en sterft in Mexico

Een gezin uit het Brussels Hoofdstedelijk Gewest beleeft een ware nachtmerrie op vakantie in het Mexicaanse Cancun. Het vierjarige dochtertje van het gezien overleed er na een tragisch ongeval.

De 4-jarige Sofia L. speelde samen met haar broertje op het balkon van de vierde verdieping van het hotel Villas Marlin. De 47-jarige moeder Ana C.O.B was de kinderen zondagochtend immers één voor één aan het inwrijven met zonnecrème om naar het strand te gaan. Toen ze het derde kind was aan het insmeren met zonnebrandolie binnen in de hotelkamer, sloeg het noodlot toe op het terras.

"Plots kwam het broertje huilend en schreeuwend terug naar binnen gelopen en vertelde hij dat zijn zusje gevallen was. Het hele gezin is meteen naar beneden gelopen, waar ze het gevallen meisje vonden op de parking", vertellen de lokale autoriteiten.

Alle hulp kwam te laat voor het 4-jarige meisje dat van het balkon was gevallen vier verdiepingen naar beneden. Het Belgische meisje had een zwaar hoofdtrauma en hersenbeschadiging opgelopen. Als gevolg daarvan kreeg ze een hartstilstand en overleed ze.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren