Tagtik

Ciman: nooit meer Rode Duivel?

Laurent Ciman is teruggekeerd naar België: zaterdagochtend maakte de Belgische voetbalbond bekend dat de verdediger de groep had verlaten. Tot zondagavond 17 uur blijft hij wel stand-by om eventueel nog de plaats van Vincent Kompany of Thomas Vermaelen in te nemen.

"Ik ben professioneel gebleven tot het einde en heb voor mijn familie beslist om meteen terug naar huis te komen. Iedereen was teleurgesteld dat ik vroeger moest vertrekken, maar het was ook een ingewikkelde situatie. Dit kon gebeuren", zo vertelde Ciman bij aankomst in Zaventem aan Het Nieuwsblad.

Voor de speler van Los Angeles FC betekent het afscheid van het WK in Rusland mogelijk ook zijn afscheid als Rode Duivel, zo geeft hij te kennen aan Het Laatste Nieuws: "Het zou alleszins mijn laatste toernooi geweest zijn. De jeugd komt ook aan de deur kloppen en ik ben 32 ondertussen. Het is jammer dat ik er niet meer ben maar ik ga er geen drama van maken. Ik neem geen afscheid, maar het zou straf zijn als de bondscoach me nu nog oproept."

(Fausto by Tagtik/Source: Nieuwsblad, Laatste Nieuws/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren