Tagtik

Dáárom zien we Melania al even niet meer

Melania Trump is al enkele weken niet meer in het openbaar gezien. Zondag maakte haar woordvoerster bekend dat ze haar echtgenoot, president Donald Trump, niet zal vergezellen op zijn komende reizen. Maandagavond zou ze wel een evenement voor nabestaanden van oorlogsslachtoffers bijwonen, maar de media wonen dat event niet bij. Bewijzen over haar aanwezigheid zullen er dus misschien niet komen.

Zo blijft het gonzen van de geruchten over de afwezigheid in het openbaar van de first lady. In de VS gaan daarover dan ook de wildste geruchten de ronde. Ze zou opnieuw in New York of bij haar zieke moeder wonen, ze zou plastische chirurgie hebben ondergaan, ze zou veel meer last hebben van haar nieroperatie dan gemeld enzovoort.

Misschien wel het wildste gerucht is dat ze al veel langer dan drie weken niet in het openbaar is willen verschijnen: Melania heeft nooit een first lady willen zijn en laat zich daarom vaak vervangen... door een dubbelgangster. Het is niet de eerste keer dat daarover wordt gesproken.

(Fausto by Tagtik/Source: Daily Mail, CNN/Picture: Twitter)

Ook dit kan u interesseren