Tagtik

Deze winkels zijn vandaag open

Net zoals op alle grote feestdagen, sluiten ook vandaag heel wat winkels de deuren. Toch blijven ook nog heel wat andere winkels open op Wapenstilstand. Voor de consument is het dan ook moeilijk om door de bomen het bos nog te zien.

Op deze zaterdag 11 november zijn sommige supermarktfilialen van Delhaize, Carrefour en Spar toch open. De algemene regel is dat de supermarkten die zelf beheerd worden allemaal gesloten zijn vandaag. Enkel de zelfstandige supermarkten of diegenen die in franchise uitgebaat worden, kunnen vandaag open zijn. Je kan deze er gemakkelijk uithalen aangezien het de supermarkten zijn die meestal open zijn op zondag en feestdagen. Op zaterdag 11 november kan u voor uw boodschappen in 500 zelfstandige filialen van Delhaize terecht. Bij AD Delhaize, Proxy Delhaize en Shop&Go is het vandaag een dag zoals alle anderen.

Bij Carrefour zijn de 44 grootste hypermarkten vandaag gesloten. Klanten die vandaag een maaltijd willen bereiden kunnen zeker nog veel ingrediënten bekomen aangezien meer dan 500 Carrefour Market-winkels en Carrefour Express-filialen open zijn vandaag. Ook het Brugse winkelcentrum B-Park opent op Wapenstilstand de deuren.

Colruyt, Okay, Okay Compact, Bio-Planet en Lidl gunnen hun personeel vandaag een rustdag en blijven gesloten. De winkels van Spar blijven zaterdag 11 november daarentegen wel open.

(FvE and Skwadra by Tagtik/Source: 7sur7/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren