Tagtik

Facebookdrama voor Neerpeltse cafébaas

1.700 likes, zoveel had de Facebookpagina van het populaire Neerpeltse café Den Tap er verzameld de afgelopen jaren. Cafébaas Kevin Vaesen zorgde dan ook voor heel wat leven op de pagina en deelde er nuttige info.

Deze grote online achterban bouwde het café de afgelopen drie jaar op. Met één muisklik bleek de pagina echter plots verdwenen, net zoals de 1.700 volgers. "Ik beheerde samen met mijn vriendin de pagina van Den Tap en toen ik terug op mijn account kon, bleken we alle twee verwijderd te zijn", getuigt de cafébaas in Het Laatste Nieuws.

De Neerpeltse cafébaas loofde zelfs een beloning uit van 100 euro voor wie hem kon helpen de Facebookpagina terug te bezorgen, maar al deze inspanningen leverden geen resultaat op. Begin deze week startte hij dan maar een nieuwe Facebookpagina op.

Facebook Benelux reageert echter dat je via een link op de website stap voor stap geholpen kan worden. Ook kan je een pagina zonder beheerder online claimen. De Neerpeltse cafébaas koos er alvast voor om opnieuw van nul te beginnen bouwen aan zijn online stamgasten.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren