Tagtik

Flikken acteur op Antwerpse N-VA-lijst

Ex-Flikken acteur Mark Tijsmans zal opkomen bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Hij staat op de 51e plaats voor de N-VA in Antwerpen. De acteur zal een brugfiguur zijn tussen de grootste partij in Antwerpen en de culturele sector. Deze laatste heeft weinig voeling met de N-VA. Dat meldt De Zondag.
 
Volgens Tijsmans is zijn kandidatuur vrij snel gegaan. “Ik heb me enkele maanden geleden een lidkaart aangeschaft, omdat ik hou van de nieuwe, frisse wind die waait in Antwerpen dankzij N-VA. Nadien nam de partij vrij snel contact met mij op. De partij wil de brug maken naar de culturele sector. Om dat engagement zichtbaar te maken, hebben ze mij een plaats aangeboden.”, klinkt het enthousiast bij Tijsmans.
 
Tijsmans merkt dat weinig mensen in de sector openlijk hun steun voor N-VA durven uitspreken. "Ik wil dit veranderen! Mensen moeten beseffen dat N-VA niet de baarlijke duivel is die al het culturele geld wil afpakken.", besluit de acteur. (Skwadra by Tagtik/Source: De Zondag/Illustration Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren