Tagtik

Handbiker sterft gruwelijke dood

Donderdagochtend is een handbiker overleden nadat hij aangereden werd door een tractor op de Brusselsesteenweg in Grimbergen. 

De tractor wilde omstreeks 9.30 uur een zijstraat inslaan, maar zag de handbiker niet. De handbiker reed op het fietspad, maar in de tegenovergestelde richting. Het slachtoffer overleed ter plaatse. De familie van het slachtoffer kwam na het ongeval meteen naar de plek van het drama en werd opgevangen door de hulpdiensten.

Het slachtoffer is de 36-jarige W. M. uit Vilvoorde. In Het Laatste Nieuws doet een ooggetuige die alles vanop de fiets zag gebeuren, vandaag zijn verhaal. "Ik ging die ligfiets kruisen. De tractor kwam op dat moment in volle vaart voorbijgereden. Ik had meteen het gevoel dat het ging mislopen en een seconde later was het gebeurd. Er was onmiddellijk volk in de buurt om het slachtoffer te helpen. Een verpleegster kwam uit het naburige zorgcentrum gelopen en ook een verzorgster van het Wit-Gele Kruis is meteen gestopt en uit haar wagen gesprongen. Ze hebben hun best gedaan, maar hulp kon helaas niet meer baten. Ik bibber nog altijd op mijn benen. Voor hetzelfde geld had ik ook niet kunnen remmen en was ik het die er onder lag."

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren