Tagtik

Herpakt twijfelend Portugal zich op dit WK?

Europees kampioen Portugal, zonder sterspeler Cristiano Ronaldo, maakte geen al te denderende indruk in de vriendschappelijke partij tegen de Rode Duivels. Door een zwakke prestatie van onze jongens, bleef de Portugese Seleção op 0-0 steken in Brussel. Het moet beter in Rusland, en het kan beter want op deze wereldbeker kan het opnieuw rekenen op CR7! Wie houden de Spanjaarden vanavond best goed in het oog in hun openingswedstrijd?

Cristiano Ronaldo, populair en niet bescheiden
Wanneer CR7 ergens ter wereld een deur openklapt, hoeft hij zich niet meer voor te stellen. Hij heeft al alles in zijn carrière gewonnen. Behalve een wereldbeker. Dat is de enige trofee die ontbreekt in zijn persoonlijke museum op Madeira. De Russische Wereldbeker zal waarschijnlijk ook de laatste zijn voor de vijfvoudige winnaar van de Ballon d'Or. In een voetbalcarrière biedt de 33-jarige leeftijd immers niet veel toekomstperspectieven meer.

Ricardo Quaresma, de artiest die dienaar werd
Ook al heeft Fernando Santos de Seleçao serieus verjongd, rekent de coach nog steeds op een aantal dertigers zoals CR7, Pepe, Moutinho, Beto, Manuel Fernandes en ten slotte Ricardo Quaresma, die met zijn 34 lentes nog helemaal niets van zijn techniek heeft verloren. "Rabonas" en "trivelas" maken nu eenmaal deel uit van zijn kleurenpalet dat hij als artiest geregeld nog eens bovenhaalt.

(Skwadra by Tagtik/Picture: Twitter)

Ook dit kan u interesseren