Tagtik

Het trieste geheim van Gentse deelneemster 'Ex on the Beach'

De realityreeks 'Ex on the Beach' mag je gerust als een explicietere versie van 'Temptation Island' bestempelen. In Ex on the Beach vieren enkele Vlaamse en Nederlandse single dames en heren zorgeloos vakantie op een tropisch eiland. De rust verdwijnt echter al snel als één voor één ex'en van de bewoners op het eiland gedropt worden, met alle chaos en drama van dien.

De Gentse Jamecia zorgt dit jaar voor de vrolijke noot in MTV-programma 'Ex on the Beach: Double Dutch'. Ondanks het feit dat ze heel erg ziek is, slaagt ze erin het beste in elke dag te zien. Jamecia kreeg immers twee jaar geleden multiple sclerose gediagnosticeerd.

"Ik probeer gewoon zo positief mogelijk te zijn. Alle tijd die ik in negativiteit en zelfmedelijden stop, krijg ik nooit meer terug. Ik heb die ziekte en er valt niets aan te doen. MS is niet te genezen. Ik wil dus absoluut het allerbeste maken van de tijd die ik nog heb", vertelt de positief ingestelde Gentse aan Het Laatste Nieuws.

"Het kan zijn dat mijn verdere aftakeling nog twintig jaar erg traag verloopt, maar ik kan net zo goed over twee jaar in een rolstoel zitten. Het is erg moeilijk om te weten hoe het zal evolueren, maar ik heb al behoorlijk wat problemen. Ik ben volledig blind aan mijn linkeroog en heb veel last in mijn linkerbeen. Om de zoveel tijd lijkt dat verlamd te zijn. Ik kan nog goed stappen, maar ik moet me dan wel concentreren", geeft de Gentse schone meer uitleg bij HLN.

(Skwadra by Tagtik/Source: HLN/Picture: Twitter)

Ook dit kan u interesseren