Tagtik

"Ik besef dat ik een houdbaarheidsdatum heb"

De 43-jarige Sandra Bekkari is dé voedingsgoeroe van het moment. Sinds september is kokkin Sofie Dumont niet meer te zien zijn op VTM in haar dagelijks kookprogramma, de commerciële omroep schoof haar immers opzij voor Sandra Bekkari. Met haar Nooit meer diëten-boeken is Bekkari al enkele jaren aanwezig in vele Vlaamse keukens. Zo verkoopt ze nu vlotjes 300.000 boeken van haar 'Nooit meer diëten'. Nadat ze in 'Van Gils en Gasten' Pascale Naessens tijdens een pittige discussie heel rustig van antwoord diende, werd ze alleen nog maar populairder in de Vlaamse huiskamers. Toch is al die aandacht wel even wennen voor de West-Vlaamse.

"Ik had nooit verwacht dat ik een eigen tv-programma zou hebben, en al zeker niet op mijn 44ste. Soms stoot mijn dochter mij aan in de winkel: ‘Mama, die mevrouw kijkt naar jou!’ Ook voor mijn omgeving is het een hele aanpassing. Opeens zie ik in een magazine een vakantiefoto van mijn gezin opduiken. Blijkt dat een journalist die van mijn Instagrampagina heeft geplukt. Gelukkig blijft het daar voorlopig bij", zegt Bekkari in het magazine Goesting.

Ondanks haar immense populariteit, blijft Bekkari met de voetjes op de grond. "Ik besef ook dat ik een houdbaarheidsdatum heb. Dat is met alles zo, of het nu om boeken gaat of televisie. Je groeit naar een piek toe en zakt dan weer naar beneden. Zo zit het leven in elkaar", analyseert ze nuchter.

(Skwadra by Tagtik/Source: Goesting/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren