Tagtik

"Ik heb haar niet verkracht"

In een livevideo op zijn Instagramprofiel heeft voetballer Cristiano Ronaldo gesproken over de aantijgingen van verkrachting van een promomeisje in 2009. De superster ontkent de verkrachting en zegt dat het om fake nieuws gaat.

Tijdens de livevideo vroeg een van zijn volgers of hij iets met de verkrachting te maken heeft, maar hij ontkende onmiddellijk.  “Nee, nee, nee, nee. Wat ze gezegd hebben? Dat is fake nieuws. Ze willen zichzelf promoten door mijn naam te bezoedelen. Dat is normaal. Ze willen bekend worden door wat ze zeggen, maar dat hoort nu eenmaal bij mijn status. Ik ben een gelukkig man, alles is goed”, zei de voetballer. 

Het risico bestaat dat Ronaldo voor de rechter moet komen in de VS, vanwege de verkrachting van de Amerikaanse Kathryn Mayorga (34) in 2009. De vrouw onthulde in het Duitse weekblad 'Der Spiegel' dat CR7 haar verkracht heeft en vervolgens zwijggeld gegeven heeft. Ze wil gerechtigheid, vandaar dat ze nu plots wil praten. (Skwadra by Tagtik/Source: Instagram/Illustration Picture: Twitter)

Ook dit kan u interesseren