Tagtik

Inter richt pijlen ook op andere Rode Duivel

Moussa Dembélé (30) ligt nog één jaar onder contract bij het Engelse Tottenham, maar kijkt uit naar een nieuw avontuur. Nadat zijn zaakwaarnemer, ex-profvoetballer Tom De Mul, woensdag verkennende gesprekken voerde met Internazionale, lijkt de kans op een transfer alleen nog maar groter te zijn geworden.

Niet enkel Inter Milaan, maar ook Napels hengelt naar de diensten van Rode Duivel Moussa Dembélé, die momenteel in Rusland vertoeft voor het WK. Onder de Napolitaanse zon zou Moussadona zijn maatje Dries Mertens gezelschap kunnen houden, bij Inter zou hij zijn goede vriend Radja Nainggolan op het middenveld kunnen terugvinden. Maar ook Juventus zou wel iets zien in het talent van Dembélé.

Eerder deze week raakte al bekend dat de 30-jarige Radja Nainggolan, die niet geselecteerd werd voor het WK, op weg is naar Inter Milaan. De middenvelder die afgelopen seizoen de pannen van het dak speelde bij AS Roma, versiert zo een lucratieve transfer naar concurrent Internazionale.

Eerder weigerde Nainggolan al een overstap naar Chelsea én China, maar nu lijkt hij toch te zwichten voor Internazionale. Het is Inter-trainer Luciano Spaletti die 'Ninja' maar al te graag wil binnenhalen, hij werkte voordien immers met Radja in Rome en is overtuigd van diens kwaliteiten.

Nainggolan heeft nog een contract tot 2021 bij AS Roma, maar voor 30 miljoen euro mag de publiekslieveling vertrekken bij het noodlijdende AS Roma. Door de strenge regels van de Financial Fair Play heeft AS Roma immers geld nodig.

(Skwadra by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren