Tagtik

Jacht op seksueel roofdier in Londen

De politie van noordwest Londen is op zoek naar een man die al maar liefst negen vrouwen seksueel heeft aangevallen in het nachtleven. Steeds stapte de dader op de vrouwen af en vroeg hij eerst om een kus en een knuffel, waarna hij ze aanviel als ze alleen naar huis wandelden van het metrostation Willesden Green in het noorden van Londen.

De mannelijke verdachte heeft het steeds op vrouwen gemunt die laat op de avond alleen op pad zijn in de buurt van het Willesden Green-metrostation. De politie is dan ook met man en macht op zoek naar de dader, die de afgelopen acht maanden al negen maal toesloeg.

De verdachte wordt door de slachtoffers beschreven als een man met zwarte huidskleur, gemiddeld gebouwd, tussen de 20 en 30 jaar oud en die telkens donkere kledij droeg.

De angst is op dit moment groot bij Londense vrouwen. Agenten roepen dan ook op om niet alleen naar huis te gaan na een nachtje stappen of op z'n minst je route aan een vriend of vriendin te laten weten én een berichtje te sturen als je veilig thuis bent aangekomen.

(Skwadra by Tagtik/Source: The Sun/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren