Tagtik

Man op paar uur tijd twee keer betrapt op dronken rijden

Vanmorgen heeft de politie in Kruibeke-Temse een man staande gehouden die teveel gedronken had. Op zich niets bijzonders, maar de man werd twee uur later nog eens onderschept voor dezelfde feiten. Dat meldt de lokale politie. 
 
De man werd een eerste keer tegengehouden rond vijf uur vanmorgen. De politie vond merkte het voertuig op, omdat de chauffeur een vreemde rijstijl had. De 23-jarige jongeman uit Kruibeke blies positief. Hij bleek 2,18 promille alcohol in zijn bloed te hebben. Het rijbewijs van de man werd dan ook onmiddellijk ingetrokken.

Rond 7 uur vanmorgen kwam er een oproep binnen van een getuig die meldde dat een chauffeur tegen verschillende voertuigen had gereden en gevlucht was. De bestuurder kon snel worden gevat. Het bleek dezelfde chauffeur te zijn die 2 uur eerder ook al een positieve ademtest aflegde. Deze keer legde hij ook nog eens een positieve drugstest af.

Zijn voertuig werd in beslag genomen en het parket werd ingelicht. (Skwadra by Tagtik/Source: Belga/Illustration Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren