Tagtik

Man vindt auto pas na 20 jaar terug in parkeergarage

Het is ons misschien allemaal wel eens overkomen: we parkeren onze wagen in een ondergrondse parking, doen onze boodschappen en dan begint de zoektocht naar de auto. Meestal vinden we onze wagen na enkele minuten wel terug. Een Duitser had minder geluk. Hij zocht immers twintig jaar lang naar zijn wagen in een ondergrondse parkeergarage.

Nadat hij zijn wagen twintig jaar geleden niet meer terugvond in de parkeergarage, stapte de Duitser naar de politie en gaf hij hem als gestolen op. Na twintig jaar is er een doorbraak in het dossier, een heel bijzondere doorbraak.

De intussen 76-jarige man kon deze week zijn oren niet geloven toen hij door de politie van Frankfurt werd opgebeld. Zijn wagen was teruggevonden ... in diezelfde garage waar hij twingtig jaar geleden verdween. Toen de ondergrondse parkeergarage gesloopt werd, troffen arbeiders de auto aan en contacteerden ze de politie. De wagen is na al die jaren  echter enkel nog rijp voor de schroothoop. Zo was het een heftig, maar kort weerzien tussen auto en eigenaar.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren