Tagtik

Man wil van flatgebouw springen na gezinsdrama

In het West-Vlaamse Oudenburg heeft de politie maandagmiddag het levenloze lichaam van een vrouw gevonden. Het lijk lag in de garage van een woning. De drie kinderen van de vrouw vond de politie vastgebonden op de bovenverdieping van de gezinswoning in de Vijfwegstraat in Ettelgem (Oudenburg).

Het gaat meer dan waarschijnlijk om een gezinsdrama. De ex-partner van de overleden vrouw wordt verdacht en was maandagnamiddag op de vlucht. Hij werd intensief opgespoord door de politie. De kinderen zijn inmiddels bevrijd en raakten niet gewond. De dienst Slachtofferhulp vangt hen op.

De dader zou K.L. uit Oostende zijn en bleek na de feiten naar Bredene te zijn gevlucht. De politie lokaliseerde hem daar. De dader zou de huidige of ex-vriend van het slachtoffer zijn. De man staat momenteel in Bredene op het dak van een appartementsgebouw van maar liefst 13 verdiepingen met een wapen in de hand. De politie probeert hem al lange tijd op andere gedachten te brengen. Hij gooide al verschillende voorwerpen naar beneden, gelukkig raakte hierbij nog niemand gewond.

De man staat op het dak van de 'Calista', het appartementsgebouw van 13 verdiepingen aan de Zandheuvel in Bredene. Het Speciaal Interventieteam van de politie probeert op de man in te praten.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op zelfmoord1813.be.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Twitter)

Ook dit kan u interesseren