Tagtik

Massaal ramptoerisme op Nederlandse snelweg

Bij een verkeersongeval op de snelweg A58 in het Nederlandse Bavel reden deze week drie wagens op elkaar. Een 48-jarig slachtoffer kwam om het leven, een andere man en vrouw liepen ernstige verwondingen op.

De politie is echter niet te spreken over de reactie van verschillende andere chauffeurs die prompt hun gsm-toestel bovenhaalden om de ravage te filmen, maar ook de reanimatie van de slachtoffers. "Om je dan in te houden is vrij lastig", klinkt het bij de hulpdiensten. "Zelfs tijdens het reanimeren van een van de slachtoffers. Hiermee toon je niet alleen dat je geen enkele vorm van respect hebt maar je loopt ook in de weg en zorgt voor woede bij omstanders en de hulpverleners", schrijft Politieteam Leijdal op Facebook.

"Mevrouw, wilt u niet filmen dat wij iemand aan het reanimeren zijn?" vroeg een agent haar. De vrouw negeerde de agent echter. "Mevrouw keek me arrogant aan en filmde door." Na een tweede verzoek stopte de vrouw en liep ze weg. "Om je dan in te houden als agent is vrij lastig, kan ik vertellen", klinkt het bij de agenten.

(Skwadra by Tagtik/Source: AD/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren